x

Limp Bizkits Fred Durst om sit forhold til Britney Spears

Limp Bizkits Fred Durst om sit forhold til Britney Spears

Limp Bizkit-frontmanden Fred Durst har i et interview med den kontroversielle amerikanske radiovært Howard Stern talt ud om sit korte forhold til popsangerinden Britney Spears.

Durst har følt sig tvunget til at tale ud om forholdet af to grunde. Den ene er, at bandets fans vil vide, hvad der skete, og den anden er, at Spears for nylig fortalte MTV, at hun knapt nok kendte ham.

Forholdet startede ifølge Durst, efter at han havde sendt hende et brev, hvor han skrev, at han syntes hun var sød pige. Et professionelt samarbejde opstod, og Durst skrev nogle sange til hende. Da Durst besøgte Spears den første gang, klokken tre om natten, var hun iført en gennemsigtig trøje, der afslørede, at hun ingen bh havde på

Howard Stern spurgte, om det var den eneste gang, de sås:
"Nej, det forsatte et stykke tid. Men hun snakker simpelthen så meget; det er utroligt, alt det hun får sagt. Det er flovt. Det tænder mig lidt af. Hun fester for meget. Hun drikker og ryger for meget. Hun må snart tage det roligt."

"Jeg kan lide kvinder med kurver. Britney er formfuldendt, mens Carmen er slank og trænet," forklarede Durst om forskellen på Spears og eks-kæresten Carmen Electra.

Til Sterns gentagne spørgsmål om, hvorvidt de to var i seng sammen, nægtede Durst at svare. Han afslørede dog, at Britneys bryster er rigtige, at hun kan lide "dirty talk", og at hendes frisure i de nedre regioner havde en vis lighed med en stor busk. Ydermere fortalte Durst, mens mikrofonerne var slukkede, at han gik ned på frøken Spears.

Spears talsperson har følgende kommentar til Durst:
"Igen er det Fred, der sladrer. Fred snakker meget mere, end han nogensinde har kysset. Hele situationen er meget ungdomsskoleagtig."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA