x

Junior Senior direkte ind på single-top 5 i England

Junior Senior direkte ind på single-top 5 i England

I dag er det præcis et år siden, Junior Seniors debutalbum "D-D-Don’t Don’t Stop The Beat" udkom i Danmark, og der er intet, der tyder på, at beatet stopper lige foreløbig for de selverklærede rytmebanditter. Heller ikke selv om de ingen priser fik ved lørdagens Danish Music Awards, hvor de ellers var nomineret i tre kategorier.

Singlen "Move Your Feet", der allerede har hittet i Danmark og flere steder i udlandet, blev i sidste uge udsendt i England, og nu debuterer den så på en fornem fjerdeplads på hitlisten med over 30.000 solgte eksemplarer. Nummeret har allerede været nr. 1 på den officielle engelske club-chart og har fået fremragende anmeldelser i betydningsfulde medier som Q Magazine og Sunday Express. Også bl.a. det homoseksuelle magasin Gay Times har kastet sin kærlighed på den 50% homofile duo.

Duoen har været i flere poulære engelske radioprogrammer og skal på fredag optræde i det meget sete tv-program Top Of The Pops, og i denne uge skal de også give flere koncerter i London. På næste mandag udkommer albummet så i England, og det har allerede fået fornemme anmeldelser i en række markante medier. Også amerikanske Rolling Stone, hvis redaktør David Fricke - der også har talt varmt for bl.a. The Raveonettes i udlandet - bl.a. skriver: "The songs are all about motion ("Go Junior, Go Senior," "Rhythm Bandits," "Shake Your Coconuts"), and they all deliver. The dead-ringer-Michael Jackson aria in "Move Your Feet" is really Thomas Troelsen of the Danish band Superheroes. It's so good, Jacko will wish he'd been there."

Og så kan vi lige minde om, at GAFFA-redaktionen og Århus politi var nogle af de første, der spottede "Move Your Feet"s hitkvaliteter, da vi for over et år siden råspillede den til en firmafest - så højt, at politiet lukkede festen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA