x

Guitarist forlader Nick Cave And The Bad Seeds

Guitarist forlader Nick Cave And The Bad Seeds

Guitaristen i Nick Caves band The Bad Seeds, tyske Blixa Bargeld, har valgt at forlade gruppen, som han har været medlem af siden starten for næsten 20 år siden og til og med det nye album "Nocturama", der udkom for en måned siden.

Bargeld udtaler i en pressemeddelelse: "Dette har været en svær beslutning, og jeg har tænkt meget over den. Min afsked har ikke noget at gøre med kunstneriske eller personlige uoverensstemmelser med bandet; jeg føler bare, tiden er inde til at koncentrere mig om andre kreative områder i mit liv."

Blixa Bargeld er også kendt som forsanger og kreativ hovedkraft i Einstürzende Neubauten, og han har også arbejdet med film og teater.

Nick Cave udtaler: "Vi har skiltes som venner, og vi savner ham meget", mens The Bad Seeds-multiinstrumentalisten Mick Harvey, der også har været med fra starten, siger: "Blixa er uerstattelig, men vi må desværre lære at fortsætte uden ham."

Nick Cave And The Bad Seeds’ sommerturné, der dog indtil videre ikke bringer dem til Danmark, fortsætter som planlagt, men altså uden Bargeld.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA