x

Kontroversiel filminstruktør laver ny System Of A Down-video

Kontroversiel filminstruktør laver ny System Of A Down-video

Den kontroversielle amerikanske dokumentarfilm-instruktør Michael Moore, aktuel med "Bowling For Columbine", der kritiserer amerikanernes våbenfiksering, har instrueret heavyrockerne System Of A Downs nye video til sangen "Boom!" fra deres aktuelle cd "Steal This Album", skriver mtv.com.

Videoen er optaget ved den store antikrigsdemonstration i Los Angeles d. 15. februar (den dag, der var tilsvarende demonstrationer over store dele af verden), hvortil System Of A Down havde opfordret deres fans at dukke op.

Videoen viser bandet interviewe demonstranter om deres følelser i forbindelse med demonstrationen, og optagelserne er blandet med ditto fra øvrige demonstrationer samme dag verden over, bl.a. San Francisco og London.

System Of A Downs forsanger Serj Tankian udtaler, at videoen for ham ikke primært er politisk: "Den handler om livets skønhed, og om at fortælle folk, hvordan de kan gøre en forskel - at det er vores beslutning som amerikanere, om vi skal gå i krig, og ikke nogen andres."

Michael Moore har tidligere lavet videoen "Sleep Now In The Fire" (2000) for de meget politisk bevidste Rage Against The Machine.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA