x

Black Rebel Motorcycle Club-sanger om kommende nyt album

Black Rebel Motorcycle Club-sanger om kommende nyt album

Den amerikanske guitarrocktrio Black Rebel Motorcycle Club, der i slutningen af 2001 udgav deres meget roste, selvbetitlede debutalbum, som GAFFA-redaktionen kårede som sidste års næstbedste udenlandske album (da det først kom herhjemme i starten af 2002), er ved at mixe opfølgeren. Det nye album får titlen "Take Them On, On Your Own", men har endnu ikke fået fastsat nogen udgivelsesdato.

Gruppens forsanger/guitarist/bassist Robert Turner siger til nme.com, at det nye album bliver "mere råt, naturligt og ikke så eksperimenterende. Det lyder, som når vi spiller live. Vi har også lært at spille på vores instrumenter nu, så vi behøver ikke at skjule os bag noget."

Gruppen er i øvrigt samlet igen, efter at trommeslager Nick Jago, der er englænder, nu har fået visum til USA. Jago var en tid nægtet visum, fordi han tidligere har arbejdet ulovligt i staterne. Det var ingen ringere end den allestedsnærværende-i-forhold-til-godgørenhed U2-forsanger Bono, der var med til at få gennemtrumfet et visum til Jago efter at have skrevet til den amerikanske regering.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA