x

Hvem vandt "Talegaver Til Børn" på dvd og vhs

Hvem vandt "Talegaver Til Børn" på dvd og vhs

I nu ti år har cremen af de danske stand-up-komikere optrådt gratis til fordel for Unicef Danmark. Årets jubilæumsshow er netop blevet udsendt på dvd og vhs, og i den anledning udlodder vi fem eksemplarer af hver.

Værterne ved showet er Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer (billedet), og disse leverer sammen med 17 andre komikere underholdningen i mere end to timer. Årets medvirkende er:
Jan Gintberg, Anders Matthesen, Mick Øgendahl, Omar Marzouk, Carsten Bang, Jonatan Spang, Thomas Hartmann, Povl Carstensen, Thomas Wivel, Uffe Holm, Jacob Tingleff, Mikael Wulff, Rune Klan, Geo, Dan Andersen, Anders Fjelsted og Sebastian Dorset.

At humor og velgørenhed matcher og kan gå hånd i hånd, er "Talegaver Til Børn" et godt eksempel på. I ti år har danske stand-up-komikere optrådt gratis til fordel for Unicef Danmark. Og i årenes løb er det blevet til ganske mange penge, som er sendt videre til organisationens arbejde for verdens børn. Overskud fra salget af dvd'en og vhs'en går også via Unicef Danmark til dette formål.

Vi spurgte om,
Navnet på de medvirkende komikeres bookingbureau FBI står for?
Det rigtige svar er: 3: Funny Business Inc

Vinderne af dvd'en er:

Maiken Bregendahl
3230 Græsted

Betina H. Hejlsø
2300 København S.

Sune Andersen
5690 Tommerup

Henrik Madsen
8000 Århus C.

Dina Lindholm
3500 Værløse

Vinderne af vhs'en er:

Line Tullin
5000 Odense C.

Søren Lillesøe
2450 København SV.

Gitte Nissen
5800 Nyborg

Lena Svensson
5000 Odense C.

Gurli Pedersen
6630 Rødding


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA