x

DMX stopper karrieren som rapper

DMX stopper karrieren som rapper

Den amerikanske rapstjerne DMX meddeler, at hans kommende og femte album, "It’s Not A Game", bliver hans sidste. I stedet vil DMX bruge til at at studere indgående i Bibelen og passe sine børn, siger han til mtv.com: "Mit yngste barn er otte måneder gammel, og jeg vil ikke være en fremmed for mine børn. De er mere vigtige end rappen."

DMX siger dog, at han stadig vil optræde og passe sit pladeselskab Bloodline Records, men ingen af delene vil få høj prioritet i hans liv. Hans afskedsalbum "It’s Not A Game" forventes ude inden sommer og kommer sandsynligvis til at indeholde et samarbejde med den for tiden storhittende rapper 50 Cent.

Sidste år antydede DMX’s rapkollega Dr. Dre, at han også ville trække sig tilbage, og musikverdenen er rig på kunstnere, der har proklameret deres afsked fra branchen - for som regel at vende tilbage efter en periode. Vi kan f.eks. nævne Tina Turners og Frank Sinatras utallige afskedskoncerter (ja, det fik så en naturlig ende med "Ol’ Blue Eyes"), og den danske multikunstner Martin Hall bekendtgjorde i 1986 under stor mediebevågenhed, at han i en alder af 22 år udsendte "Cutting Through - The Final Recordings" og ville trække sig tilbage til metafysiske studier. To år efter var han tilbage i musikverdenen under parolen "The Final Comeback".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA