x

Beastie Boys leverer anti-krigs-sang i mp3-format

Beastie Boys leverer anti-krigs-sang i mp3-format

Beastie Boys er for tiden ved at indspille albumopfølgeren til "Hello Nasty" fra 1998, og de tre stærkt politisk aktive rappere har selvfølgelig lavet en anti-krigs-sang, som de nu tilbyder til gratis downloading i mp3-format. Sangen "In A World Gone Mad" er bandets første nye sang siden "Alive" fra det dobbelte opsamlingsalbum "The Sounds Of Science" fra 1999.

Om sangen forklarer de tre medlemmer følgende:
"Vi føler, det er vigtigt at komme med en kommentar til, hvor Amerika er på vej hen. En krig mod Irak kommer ikke til at løse vores problem. Det kan kun resultere i en masse uskyldige civiles og amerikanske troppers død. Hvis vi virkelig kæmper for sikkerhed, er vi nødt til at bygge et venskab, og ikke genere resten af verdenen," udtaler Adam Yauch.

"Vi er sammen for skrive og indspille, og vi følte, at det ville være uansvarligt ikke at kommentere, hvad der sker i verden, mens det stadig sker. Det føltes ikke rigtigt for os at vente med at udsende denne sang, til albummet var færdigt," forklarer Mike D.

"Denne sang er ikke anti-amerikansk eller pro-Saddam Hussein. Det er et statement mod en uretfærdig krig," siger Adam Horovitz.

Sangen kan downloades fra bandets officielle hjemmeside www.beastieboys.com, hvor også hele teksten kan ses.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA