x

Alive With Worms gendannet

Alive With Worms gendannet

Det legendariske danske gotiske 80’er-band Alive With Worms er blevet gendannet og giver koncert på Musikcaféen i København 24. april.

Alive With Worms var et af de markante navne på firsernes mere dystre rockscene og gjorde sig bl.a. bemærket med den teatralske sangerinde Janine Neble i forgrunden. Gruppen eksisterede i første omgang 1983-86, men fik ikke udgivet noget album dengang. Det kom først året efter gendannelsen i 1994, hvor gruppens til dato eneste, selvbetitlede album blev udsendt.

Gruppen er nu gendannet i 90’er-besætningen, der foruden Janine Neble består af Lars Bjerre (guitar), Henrik Liebgott (guitar), Tom Martens (bas) og Tomas Ortved (trommer). Gruppen indspillede tilbage i 2000 albummet "Inside Farming", der endnu ikke er officielt udsendt, men man vil bl.a. kunne høre sange fra dette album ved koncerten på Musikcaféen.

Flere af Alive With Worms-medlemmerne har også begået sig i andre musikalske sammenhænge. Mest kendt er nok Tomas Ortved, der også er trommeslager i Sort Sol, men også Henrik Liebgott har været meget aktiv som studie- og livemusiker for bl.a. Sort Sol, Deepfried Toguma, Soma Allpass og Mikael Simpson.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA