x

Rick Rubin i gang med nye Weezer-, Slipknot- og Johnny Cash-projekter

Rick Rubin i gang med nye Weezer-, Slipknot- og Johnny Cash-projekter

Den amerikanske super-producer Rick Rubin, der blandt andet har produceret for AC/DC, Beastie Boys, Aerosmith, Slayer, Red Hot Chili Peppers, Tom Petty, Audioslave, Run DMC, System Of A Down, Rage Against The Machine og LL Cool J, er i gang med nye album med Weezer, Slipknot og Johnny Cash.

Rubin(der ses til højre på billedet) fortæller til billboard.com, at han på det seneste har været i gang med at pre-producere Weezers femte studiealbum, og at han regner med at gå i studiet med Slipknot inden for to uger. Derudover har Rubin lige færdiggjort et album med Mars Volta, der består af tidligere At The Drive-In-medlemmer og Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea; albummet udsendes til juni.

Rubin fortæller også, at den gennem fire album faste samarbejdspartner Johnny Cash er i gang med at planlægge et femte album, og at den aldrende legende for nylig sendte en cd med seks nye sange til produceren.

Til spørgsmålet om, hvordan Rubin vælger de vidt forskellige navne, han arbejder med, svarer han; "Det sker helt naturligt. Jeg plejer at møde folkene, og hvis vi så føler, at der er kemi og et bånd imellem os, så samarbejder vi. Nogle gange har musikeren og jeg et fælles mål, hvor vi prøver at opnå de samme ting, eller de beskriver deres vision, og så kan jeg se, at jeg kan hjælpe. Eller også opdager jeg en kunstner og forelsker mig i denne og tænker: "Det her er min yndlingsartist, og jeg vil være en del af det."Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA