x

Mark Knopfler i motorcykeluheld

Mark Knopfler i motorcykeluheld

Mandag morgen kolliderede den legendariske tidligere Dire Straits-guitarist Mark Knopfler på motorcykel med en modkørende bil i det centrale London. Den kvindelige fører af bilen kom ikke til skade. Knopfler blev udskrevet fra hospitalet mandag aften.

53-årige Knopfler er kendt for at have et passioneret forhold til motorcykler og sagde bl.a. i et interview med GAFFA i november 2000: "Jeg kører hurtigt på min motorcykel hver dag på vej til studiet, fordi jeg glæder mig til at arbejde." Men som det også skete for Bob Dylan i 60’erne, gik det galt. Det må dog siges, at hvis det musikalske resultat af ulykken er det samme som hos Dylan, som jo indspillede de legendariske "Basement Tapes" sammen med The Band efter ulykken, så er der noget at se frem til.

Mark Knopfler har skrevet utallige hits som "Brothers In Arms", "Romeo And Juliet, "Sultans Of Swing" og mange flere. Det seneste, vi har hørt fra Knopfler, er soloalbummet "The Ragpicker’s Dream" som blev godt modtaget, og Knopfler har igennem karrieren solgt omkring 100 millioner plader.

Knopfler skulle senere på måneden have spillet en velgørenhedskoncert i Royal Albert Hall sammen med Eric Clapton, hvilket han nu bliver nødt til at aflyse. Forårets turné skulle dog ikke være i fare.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA