x

Metallica og Ozzy bytter bassister

Metallica og Ozzy bytter bassister

Metallicas nye bassist Robert Trujillo forlod officielt Ozzys band sidste fredag, ved en koncert på Hard Rock Café i Las Vegas. Nu er Ozzys nye bassist offentliggjort, og det bliver pudsigt nok Jason Newsted (billedet), som forlod netop Metallica for ca. to år siden.

Ved en pressekonference, som blev afholdt i går, blev Newsted præsenteret som Ozzys nye bassist, og Ozzy udtalte ved lejligheden om "bassistbyttet":

"Robert Trujillo er en fantastisk bassist, og jeg ved, at han vil gøre det godt i Metallica, og jeg ønsker dem alle alt godt. Jeg er ikke rasende på Metallica overhovedet, og vi er alle gode venner, og ingen hader nogen. Jeg vil ikke have, at nogen siger: "Ozzy siger, at Lars er et røvhul", vel? Jeg mener, Lars er en fed trommeslager, og Metallica er et af mine favoritbands. Men, du ved, vi vil have det sjovt. Det er det, det hele handler om, ha’ det fuckin’ sjovt, mand.

Det virker, som om Ozzy er mand for at have det sjovt, så mon ikke det lykkedes?

Første gang, publikum kan høre Ozzy og Newsted spille sammen, bliver d. 1. juni i Vancouver, hvor en miniturné i Canada starter. Herefter fortsætter bandet til den omrejsende Ozzfest-festival, hvor Newsted vil fungere som bassist for både Voivod - Newsteds eget band - og altså Ozzys band. Newsted forlader altså ikke Voivod.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA