x

Massive Attack-frontmand frikendt

Massive Attack-frontmand frikendt

Bristols politiafdeling har ladet alle anklagerne mod Massive Attack-frontmand Robert "3-D" Del Naja frafalde. Del Naja blev i slutningen af sidste måned sat i forbindelse med børnepornografi, og selv om stjernen hele tiden har nægtet sig skyldig, er sagen imod ham først droppet nu, skriver nme.com.

Af andre Massive Attack-nyheder kan det nævnes, at bandet holdt et minuts stilhed før en koncert i Australien i torsdags. Før koncerten trådte hele bandet, hånd i hånd, op på scenekanten for at gøre opmærksom på deres afstandstagen til krigen i Irak. Del Naja udtalte: "Som vi alle sammen ved, er krigen i Irak startet i dag. Vi vil bede jer alle om at deltage i et minuts stilhed, mens vi tænker på alle de uskyldige civile, der lider under denne tragedie."

Siden sidste år har Del Naja gentagne gange demonstreret mod den truende krig, blandt andet i flere anti-krigs-kampagner lavet i samarbejde med Blur-frontmanden Damon Albarn. Under den sidste golfkrig gik bandet endda så langt som til at fjerne "Attack" fra deres navn i protest mod krig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA