x

Ny gratis anti-krigs-sang fra Lenny Kravitz

Ny gratis anti-krigs-sang fra Lenny Kravitz

Lenny Kravitz melder sig nu også i den lange række af artister, der går ind for et øjeblikkeligt ophør af krigen i Irak. Kravitz' bidrag til sagen er anti-krigs-sangen "We Want Peace", der indeholder linjen "there won't be peace if we don't try", og som er blevet overrakt til organisationen Rock The Vote.

"Jeg henvendte mig til Rock The Vote, fordi de er kendt for at forsvare ytringsfriheden. Denne sang er for mig mere end Irak, den handler om vores rolle i verden, om at vi skal værdsætte fred," forklarer Kravitz.

"Lenny Kravitz er en sand patriot, og vi er stolte over at støtte hans kunstneriske udtryk. Vi er her for at samle unge mennesker til deres hellige pligt som patriotiske amerikanere, som bruger deres ytringsfrihed i vores demokrati," udtaler Rock The Votes chef Jehmu Greene.

Kravitz skrev og indspillede sangen sammen med Iraks førende popstjerne Kadim Al Sahir, som Rock The Vote kalder "Iraks diplomatiske ambassadør i verden", samt palæstinenseren Simon Shaheen og libaneseren Jamey Hadded.

Download sangen i mp3-, Windows Media Player- eller i Real Player- format fra http://www.virgin.dk

Rock The Vote er en non-profit-organisation, der er dedikeret til at støtte ytringsfriheden og til at hjælpe unge mennesker med at ændre deres verden. Se mere på http://www.rockthevote.comNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA