x

The Streets, Outlandish m.fl. til Roskilde Festival

The Streets, Outlandish m.fl. til Roskilde Festival

Roskilde Festival har netop offentliggjort endnu en håndfuld navne til årets festival, denne gang i hiphop-, electronica- og danceafdelingen: Engelske The Streets, danske Outlandish, franske Saïan Supa Crew og østrigske Dzihan & Kamien.

The Streets er synonymt med 23-årige Mike Skinner (billedet), der lavede et af sidste års mest roste debutalbum, der også blev nomineret til to Danish Music Awards. "Original Pirate Material" præsenterer en original blanding af rap/recitation - med markant engelsk udtale af de storbyrealistiske tekster - og hiphop/UK-garagebeats. The Streets leverede også en rost optræden på Store Vega i november.

Outlandish behøver næppe den helt store præsentation – men lad os bare slå fast, at det er et af tidens største danske hiphop-navne.

Saïan Supa Crew er et seksmands DJ-, beatbox- og MC-kollektiv, der blander hiphop, reggae, soul og cubanske salsaelementer og tilsætter seriøse, samfundskommenterende tekster, og de er kendt for energiske liveshows.

Dzihan & Kamien leverer deephouse, downbeat og tilbagelænet elektronisk jazz, så der også bliver plads til at stene lidt på festivalen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA