x

Billy Corgan klar med nyt band – igen

Billy Corgan klar med nyt band – igen

Den tidligere Smashing Pumpkins-forsanger Billy Corgan er for tiden aktuel med sit nye band Zwan, og nu har han også præsenteret endnu en ny gruppe, som dog består af de samme medlemmer som Zwan, nemlig guitaristerne Matt Sweeney (eks-Chavez) og David Pajo (Papa M, eks-Tortoise), bassisten Paz Lenchantin (eks-A Perfect Circle) og trommeslager Jimmy Chamberlin (eks-Smashing Pumpkins), skriver rollingstone.com.

Det nye band hedder Djali Zwan og spiller akustiske, folk-orienterede sange med rødder i traditionel musik i modsætning til det høj-elektriske Zwan. Billy Corgan planlægger at filme Djali Zwan i studiet til efteråret, hvor bandet indspiller sit debutalbum, som sammen med en dvd forventes udsendt i starten af 2004.

"Vi laver det i stil med "Let It Be" (Beatles’ dokumentarfilm fra 1970 om indspilningen af albummet med samme titel, red.)," siger Corgan. "Albummet bliver optaget live, mens kameraerne kører." Corgan mener selv, at Djali Zwan er et helt andet band end det elektriske Zwan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA