x

Ny plade fra Neil Young

Ny plade fra Neil Young

Søndag d. 27 april spiller Neil Young akustisk koncert i Falconer Salen. Og det er åbenbart en opvarmningstour, for til sommer står den på rå og uforfalsket rock, når legendariske Neil Young And Crazy Horse tager på turné sammen.

"Jeg elsker virkelig den her plade, som også er en dvd," skriver Billy Talbot fra Crazy Horze på sin hjemmeside. Pladen kommer på gaden i løbet af de kommende måneder, og så er der turné til sommer.

Turnéen skulle være sikker. Mere usikkert er det dog, om pladen kommer. Young er kendt for at indspille en plade og så droppe den, inden den er udgivet. Men den skulle altså være nogenlunde sikker, fremgår det af Talbots hjemmeside.

Det sidste, der kom fra Neil Young, er den soulede 2002-udgivelse ”Are You Passionate?” som gik direkte ind på top ti i USA, men som ikke klarede sig specielt godt i Danmark. Det nye album skulle ifølge rygterne være en koncertplade, der handler om livet på en farm i USA. Young har i løbet af sin lange karierre udgivet omkring 50 plader og har mindst lige så mange liggende, som han ikke har udgivet.

Indtil nu er der kun planer om en tour i Nordamerika, som strækker sig fra 8. juni til. 23 juli, men der er plads i kalenderen i dagene, hvor Roskilde Festival finder sted.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA