x

Tom Petty og Emmylou Harris hjælper døende ven

Tom Petty og Emmylou Harris hjælper døende ven

Warren Zevon er som tidligere skrevet her på siden i gang med at indspille sit sidste album, efter at han fik konstateret uhelbredelig lungekræft og få måneder tilbage at leve i i august måned sidste år. Albummet, der bærer arbejdstitlen “My Life And Dirty Times”, gæstes af en lang række prominente navne, og nu er Emmylou Harris, Joe Walsh, Tom Petty og The Heartbreakers-guitaristen Mike Campbell også tilføjet til listen af stjerner, der hjælper deres døende ven.

Af andre gæster på albummet, der snart er færdigindspillet og forventes ude til sommer, kan Bruce Springsteen, Bob Dylan, Jackson Browne, Don Henley, Ry Cooder, Dwight Yoakam, Benicio Del Toro, Hunter S. Thompson, David Lindley, Timothy B. Schmit, Jim Keltner, John Waite, Billy Bob Thornton og Zevons søn Jordan nævnes.

”Det er en god idé at sige farvel til sig selv; man håber, at man kan være overens med alle, man kender; det var jeg med mine forældre. Jeg håber, at jeg vil være i den position med alle omkring mig, eller at jeg har skrevet en sang til en person, jeg ikke kan nå, hvor jeg siger 'hey, jeg skulle ikke have fucked det her op'," fortalte Zevon tidligere på året til rollingstone.com.

Af andre Zevon-nyheder kan det nævnes, at tre af sangerens klassiske album, “Sentimental Hygiene”, “Wanted Dead Or Alive” og “Transverse City”, genudgives den 6. maj, alle med ekstra numre.

Warren Zevons hjemmeside kan der blandt andet ses et nyt billede af gonzo-skribenten og syrehovedet Hunter S. Thompson i færd med at tjekke Zevons helbred, en god gerning, man kun gør klogt i at takke ja til, hvis man er sikker på, at man kun har meget lidt tid tilbage at leve i.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA