x

Hvem vandt i GAFFA og Casper & Mandrilaftalens store påskekonkurrence

Hvem vandt i GAFFA og Casper & Mandrilaftalens store påskekonkurrence

I marts 2002 udsendtes dvd'en og vhs'en "Casper & Mandrilaftalen". Udgivelsen er nu solgt i næsten 30.000 eksemplarer. Populariteten var ikke til at tage fejl af, og en ivrig afstemningsaktivitet blandt fans på www.mandrildvd.dk er grunden til, at Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer og Frank Hvam nu igen er aktuelle med efterfølgeren, der har fået undertitlen ”Fisso”.

”Fisso” er titlen på et helt nyt afsnit, som de fire Mandriller indspillede i januar 2003. ”Selv om det er tre år siden, vi sidst var samlet omkring produktionen af Casper & Mandrilaftalen, var det forbavsende let at finde tilbage. Da kostumerne kom på, var det hele pludselig som i de gamle Mandril-dage,” fortæller Lars Hjortshøj.

Mange af de bedste mandrilafsnit indeholder musik - derfor er der i udgivelsen også inkluderet en bonus-cd med ”De største Mandril-hits”.

På dvd’en er der indlagt et påskeæg eller et easter egg, som er slang for en skjult overraskelse. Hvad denne overraskelse består i, er naturligvis en hemmelighed!

Vi udlodder fem pakker med "Fisso"-dvd'en, T-shirts og hjemmelavede påskeægspakker fra Odense Marcipan

Vi spurgte:
Hvilken stor engelsk komiker gæstede Casper & Mandrilaftalen i et enkelt afsnit?
Det rigtige svar er: 2: John Cleese

De heldige vindere er:

Jannie Rasmussen
6640 Lunderskov

Peter Hoffmeyer
8800 Viborg

Preben Lecau
4200 Slagelse

Troels Fibæk Bertel
9000 Aalborg

Mia Jo Otkjær
8800 Viborg

God Påske!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA