x

Napster gør det! Pas på!

Napster gør det! Pas på!

Nu vil Napster åbenbart gerne op foran i klasen og sidde, sammen med de andre artige elever – derfor har firmaet frivilligt tilbudt at indkorporere flere forskellige filtre i deres program, så opmod 1 million filer bliver utilgængelige. Den søde leflen fra Napster skyldes bl.a. at firmaet er kommet i hård modvind, i den bunke retssager der køres mod dem. Således blev det i sidste måned fastslået, at Napsters frie adgang til MP3-filer er i strid med copyright-lovgivningen.

Napster siger at de vil gøre de 5600 sange, som pladeselskaberne har gjort opmærksom på ikke må kunne downloades via Napster, utilgængelige. Napster håber på at få en aftale på plads med pladeselskaberne, hvor firmaet betaler et fast beløb, for at få lov til at bruge selskabernes musik. Således har Napster tilbudt pladeslskaberne 1 billion dollars, over en femårig periode. Pengene skal tjenes ind via forskellige betalingsversioner af Napster.

Og når man nu gerne vil have en aftale på plads, så er det jo en god ide at skrue den venlige tone på – det har Napster så gjort. Pas på!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA