x

Mew-Mania - ekstrakoncerter og flere engelske roser

Mew-Mania - ekstrakoncerter og flere engelske roser

Efter at albummet "Frengers" efter dens første uge på gaden er strøget ind på en andenplads på albumhitlisten i Danmark er Mew nu klar med ekstrakoncerter i både Århus og København. De oprindelige koncerter er for længst udsolgt.

Mew har lige udgivet "Frengers" til fremragende anmeldelser, bl.a. fik de i GAFFA 6 stjerner (det maksimale) og følgende ord med på vejen: "Med "Frengers" tager Mew os med derud, hvor drømmene aldrig hører op, og træder i karakter som et af de mest personlige bands i dansk rock uden skelen til andre genrer eller strømninger."

Men ikke nok med, at Danmark har overgivet sig til Mew-mania, også i det engelske er man godt på vej. I det toneangivende musikblad NME får albummet 8 ud af 10 point og en glimrende anmeldelse med på vejen. I forvejen har bladet rost både singlerne "Am I Wry? No", "She Came Home For Christmas" og "Comforting Sounds" og en af bandets liveoptrædener. At det ikke er et dårligt blad at have i ryggen, kan navne som The Hives, The Strokes og The Datsuns bevidne.

Ekstrakoncerterne vil som de oprindelige finde sted i henholdsvis VoxHall i Århus og Store Vega i København hhv. 7. og 10. maj, og billetter kan erhverves via www.e-billetter.dk eller www.billetmaskinen fra mandag d. 7. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA