x

Junior Senior oplever mere succes - og søger korpiger

Junior Senior oplever mere succes - og søger korpiger

Junior Senior hitter i øjeblikket stort i England, hvor deres single "Move Your Feet" ligger nummer tre på henholdsvis single-hitlisten og airplay-charten. Men netop, når succesen er på sit højeste, står duoen og mangler korpiger. Så hvis du synes, at det er da lige dig, for du har da ofte rykket med fødderne på det lokale Crazy Daisy, så tjek www.crunchy.dk ud.

Ud over at være med i Top Of The Pops for tredje gang, skal Junior Senior være gæst i det berømte "Later With Jools Holland", hvor stort set alle navne, som er noget, har optrådt. Af gæster på dennes seneste cd "Jools Holland’s Big Band Rhythm & Blues" kan blot nævnes David Gilmour, Sting, Joe Strummer og Mark Knopfler. Så der er altså noget at se frem til for Junior og Senior.

Og mere succes for det fremadstormende selskab Crunchy Frog. Endnu en af labelets grupper er nu på vej ud over landets grænser. Det er Superheroes, hvis seneste album, "Superheroes" fra sidste år, netop er udsendt i Norge, Sverige og Benelux-landene. Gruppen har også netop afsluttet en turné i Norge og Sverige og fortsætter i næste uge til Belgien og Holland, hvor det store musikblad "Oor" har givet "Superheroes"-albummet fem ud af fem stjerner - og det er jo en meget pæn begyndelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA