x

Spændende kvinder på Roskilde Festival

Spændende kvinder på Roskilde Festival

Denne onsdags navne fra Roskilde Festival er tre damer, som alle har imponeret på den ene eller anden måde.

Lise Westzynthius lavede sidste år et af de mest anmelderroste danske debutalbum, "Heavy Dream", og det indbragte hende en Danish Music Awards-nominering. Hun er kendt for sine stemningsfulde og melankolske numre og sine poetiske tekster.

Ligesom Westzynthius var også Beth Gibbons & Rusin’ Mans album "Out Of Season" særdeles anmelderrost og fik blandt andet hele 6 stjerner i GAFFA. Den tidligere Portishead-vokal skal nok blive en oplevelse.

Björk behøver nok ikke nogen nærmere introduktion, men det skal da lige nævnes, at for dem, som følger med på GAFFA.dk, kommer det nok ikke som den store overraskelse, at hun kommer. Allerede d. 6. marts offentliggjorde vi her på siden, at hun ville komme. Men det er da rart, at Roskilde lige vil bekræfte vores offentliggørelse.

Af andre Roskilde-nyheder kan det nævnes, at islandske Sigur Rós har skrevet på deres hjemmeside, at de spiller på festivalen den 27. juni, dette kan dog ikke bekræftes i det nuværende program til årets Roskilde Festival. Men islændinge kan måske bare ikke holde tæt?

De tre damer indgår i et i forvejen lovende program, hvor også navne som Metallica, Coldplay og Blur befinder sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA