x

Kashmir ude med ny plade

Kashmir ude med ny plade

Kashmir har endnu engang udgivet en EP. Denne gang er titlen ”Home Dead”, og de 7 numre kan ses som en epilog til bandets seneste album ”The Good Life”, skriver Kashmir på deres hjemmeside.

Tracklisten er:

1. Undisturbed

2. Home Dead

3. The Ghost Of No One (feat. Randi Laubek)

4. Miss You (slight return)

5. Just A Phase

6. Mom In Love, Daddy In Space (Opiate Version)

7. Gorgeous (Opiate Version)

På deres hjemmeside giver Kashmir EP’ens numre, et par ord med på vejen:

”Undisturbed” er en ny sang, som flere af Kashmir’s koncertgængere måske nikker genkendende til - Kasper Eistrup har nemlig åbnet flere koncerter med sangen, kun akkompagneret af sin akustiske guitar.

”Home Dead” er også en ny sang. Den var oprindeligt en intro til "The Ghost Of No One", men voksede sig stor, og er nu helt sin egen sang. Sangen er optaget 100% på gamle analoge synthesizers.

"The Ghost Of No One" hed tidligere ”Caress Me” og var meget tæt på, at få en plads på ”The Good Life” – Kashmir sorterede sangen fra, da de ikke følte den passede ind på albummet. Bandet har siden arbejdet videre med sangen, og den præsenterer sangerinden Randi Laubek som gæst.

”Miss You (Slight Return)” tager sig i denne version noget roligere ud, end versionen på ”The Good Life”. ”Miss You (Slight Return)” har tidligere været udgivet som b-side til ”Miss You” singlen.

”Just A Phase” var også tæt på at sikre sig en plads på ”The Good Life”, men blev sorteret fra. Sangen var b-side på ”Make It Grand” singlen.

”Mom In Love, Daddy In Space (Opiate Version)” og ”Gorgeous (Opiate Version)” er Kashmir fortolket af remixeren Thomas Knak. Kashmir føler at det er første gang, at de er blevet remixet uden at sangene har mistet sit musikalske udgangspunkt.

EP’en ”Home Dead” har været i pladebutikkerne siden d. 5. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA