x

Opdateringer fra Limp Bizkit-lejren

Opdateringer fra Limp Bizkit-lejren

Limp Bizkit-frontmanden Fred Durst skriver i sin internet-dagbog på bandets officielle hjemmeside, at efter at gruppen har fået ny guitarist, er energien i bandet så god, at de er gået i gang med at skrive helt nye sange.

Det var oprindeligt planlagt, at Limp Bizkit skulle udsende et nyt album med titlen ”Bipolar” den 13. maj. Senere har Durst dog skubbet udgivelsen til engang i juni måned, ændret titlen til ”The Search For Teddy Swoes” og ændret bandets navn fra Limp Bizkit til limpbizkit. Og nu er guitaristen Mike Smith, tidligere medlem af punkbandet Snot, blevet fuldgyldigt medlem af limpbizkit. Kemien bandet og Smith imellem er ifølge Durst så god, at bandet vil bruge de næste to uger på at skrive et nyt album.

Durst skriver: “De nye sange (indtil videre syv, red.) er ude af kontrol, og jeg er på en fucking mission” og forklarer om de tidligere indspillede sange, der nærmede sig deres endelige form: “De 19 sange, vi skrev uden Mike, er stadig fantastiske og ligger og venter på en hylde, til jeg finder ud af, hvad vi skal med dem.”

Durst lover, at albummet udsendes inden sommerens turné sammen med Metallica.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA