11 Elvis Costellos-album genudgivet

11 Elvis Costellos-album genudgivet

Sidste år blev Elvis Costellos soloalbum “My Aim Is True”, “Armed Forces”, “This Year's Model”, “Imperial Bedroom”, ”Blood And Chocolate”, “Brutal Youth”, “Mighty Like A Rose” og “Spike” genudgivet i remastered udgaver alle med en bonus-cd med sjældne sang. Og nu er tiden kommet til genudgivelsen af “Get Happy!!”, ”Trust” og ”Punch The Clock”. Disse tre albums udsendes også med en bonus-cd med sjældne sange, nye linernotes skrevet af Costello selv, samtlige tekster og sjældne billeder.

Se mere på www.rhino.com/artists/costello/

Tracklisterne til bonus cd’erne ser således ud:

“Get Happy!!” bonus-cd:

01 “I Can't Stand Up (For Falling Down)” (alternate version)
02 “I Stand Accused” (alternate version)
03 “So Young”
04 “Girls Talk”
05 “Human Touch” (alternate version)
06 “Temptation” (alternate version)
07 “Motel Matches” (alternate version)
08 “Clowntime Is Over (No. 2)”
09 “B Movie” (alternate version)
10 “Girls Talk” (alternate version)
11 “Getting Mighty Crowded”
12 “From A Whisper To A Scream” (alternate version)
13 “Watch Your Step” (alternate version)
14 “Dr Luther's Assistant”
15 “Ghost Train”
16 “New Lace Sleeves” (alternate version)
17 “Hoover Factory”
18 “Just A Memory”
19 “Black And White World” (demo)
20 “Riot Act” (demo)
21 “5ive Gears In Reverse” (demo)
22 “Love For Tender” (demo)
23 “Men Called Uncle” (demo)
24 “King Horse” (demo)
25 “Seven O'Clock” (demo)
26 “High Fidelity” (live at Lehigh University, April 12, 1979)
27 “Motel Matches” (live at the Palomino, February 16, 1979)

“Trust” bonus-cd:

01 “Black Sails In The Sunset” (alternate version)
02 “Big Sister” (alternate version)
03 “You'll Never Be A Man” (alternate version)
04 “Sad About Girls”
05 “Slow Down”
06 “Clubland” (alternate version)
07 “From A Whisper To A Scream” (alternate version)
08 “Watch Your Step” (alternate version)
09 “Twenty-Five To Twelve”
10 “Strict Time” (rehearsal)
11 “New Lace Sleeves” (rehearsal)
12 “Pretty Words” (rehearsal)
13 “Black Sails In The Sunset”
14 “Big Sister”
15 “Love For Sale”
16 “Weeper's Dream”
17 “Gloomy Sunday”
18 “Boy With A Problem”
19 “The Long Honeymoon” (instrumental piano demo)

“Punch The Clock” bonus-cd:

01 “Everyday I Write The Book” (studio Merseybeat version)
02 “Heathen Town”
03 “Baby Pictures”
04 “The Flirting Kind”
05 “Big Sister's Clothes/Stand Down Margaret” (BBC session)
06 “The Town Where Time Stood Still”
07 “Danger Zone” (BBC session)
08 “Seconds Of Pleasure” (demo)
09 “Walking On Thin Ice”
10 “Everyday I Write The Book” (reggae version)
11 “The World And His Wife” (studio solo version)
12 “Shatterproof”
13 “Let Them All Talk” (demo)
14 “King Of Thieves” (demo)
15 “The Invisible Man” (demo)
16 “The Element Within Her” (demo)
17 “Love Went Mad” (demo)
18 “The Greatest Thing” (demo)
19 “Mouth Almighty” (demo)
20 “Charm School” (demo)
21 “Possession” (live in Austin, September 7, 1983)
22 “Watching The Detectives” (live in Austin, September 7, 1983)
23 “Secondary Modern” (live in Austin, September 7, 1983)
24 “The Bells” (live in Austin, September 7, 1983)
25 “Back Stabbers/King Horse” (live in Austin, September 7, 1983)
26 “I Can't Stand Up For Falling Down” (live in Austin, September 7, 1983)

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA