x

Strikse krav til publikum til Neil Yong-koncert

Strikse krav til publikum til Neil Yong-koncert

Selv til en koncert, man har punget 850 kr. ud til, må man ikke komme for sent. Når Neil Young på søndag kl. 20 går på scenen i Falconer Salen i København, så er det med at være der til tiden. Når først dørene er lukket, er der ikke mulighed for at komme ind før i pausen. Så står man med sin billet kl. 20.01, så er det altså bare ærgerligt. Venter man til pausen med at komme, betyder det IKKE, at man kan få lov at se andet sæt til reduceret pris. Man skal også være musestille til koncerten. Alt dette har Young dekreteret.

Derudover kan man spekulere i, om Young tager på akustisk turné, sådan som han plejer. Tidligere har Young ofte brugt disse intimkoncerter til at teste nyt materiale, og som vi har skrevet her på GAFFA.dk, så er der et album på vej. Ifølge rygter, som var på banen tidligere på året, bliver det en konceptplade, der handler om en farmers liv i USA.

Så ud over de klassiske numre, som der nok skal komme, er der måske mulighed for at opleve nogle nye sange. I aften spiller Young i Stockholm, og den koncert vil være en god indikator for, hvad vi får at høre på søndag – selv om sætlisten hos Young ofte varierer.

Dørene åbner kl. 19 til søndagens for længst udsolgte koncert, og husk altså at være der til tiden. Og når nu der er så stramme regler omkring Youngs koncert, er spørgsmålet, om der også er dresscode til koncerten, og om den i så fald består af en skovmandsskjorte?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA