x

Bluesalbum på vej fra Aerosmith

Bluesalbum på vej fra Aerosmith

Aerosmith er så småt gået i gang med at arbejde på deres næste album, et album med nye og gamle bluessange. Guitarist Joe Perry udtaler til Billboard, at albummet kommer til at indeholde to tredjedele klassiske bluessange, og resten bliver nyskrevne sange.

Blandt de traditionelle bluessange er Blind Willie McTells "Broke Down Engine", Little Walters "Tempeture" og sangen "I'm Ready" tidligere indspillet af både Muddy Waters og Willie Dixon. Perry udtrykker også planer om selv at synge den tidlige Fleetwood Mac-sang "Stop Messin' Round".

"Vi laver ikke album til blues-puritanere, vi laver ikke et album for at lære folk om bluesmusik, vi laver ikke et album, hvor vi prøver at kopiere Muddy Waters. Det, vi gør, er, at vi tager de sange, som fik hårene på vores ryg til at rejse sig, da vi hørte dem, og så spiller vi dem, som vi synes, de skal spilles. Vi ender med at have nogle sange, der lyder traditionelle, og andre, der kommer til at lyde, som kom de fra tiden omkrig "Rocks" (Aerosmiths 1976-album, red.)

Albummet forventes ude til september, en måned efter at bandet er draget på en amerikansk turné med Kiss.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA