x

Ny Bennys Badekar-ep fra Superheroes

Ny Bennys Badekar-ep fra Superheroes

Derudover indeholder Superheroes’ nye ep "The Ocean Diver" også live-versioner af "Someone Else", "Kiss Kiss Kiss" og "Cool Girl" plus videoer til "Turn Me On", "Someone Else", "Wasting Time" og "Cool Girl (Live)".

- Vi fik ideen til Bennys Badekar-vidoen for halvandet år siden, og så spurgte vi Crunchy Frog, om de ikke kunne undersøge, om vi kunne få lov til at bruge den. Normalt er det jo bare sådan noget, man ikke får lov til, fordi der er en eller anden direktør, et eller andet sted, som siger, at det kan ikke lade sig gøre, men så fik vi lov til det uden problemer, fortæller guitarist Asgar Tarpgaard.

- Normalt har vi faktisk ikke den store indflydelse på vores videoer, og vi går slet ikke op i det, fortsætter frontmand Thomas Troelsen. - Men mht. denne video, så er det mig, som har siddet og udvalgt utrolig mange af scenerne til "The Ocean Diver". Jeg fik et videobånd med tidskoder på, og så sad jeg bare og skrev de yndlingsscener ned, som jeg syntes kunne være fede til det, men jeg havde ikke nogen større hensigt med det. Scenerne er der nogle andre, som så har skabt en historie ud af.

Baggrunden for sammenhængen mellem "The Ocean Diver" og Bennys Badekar forklarer Troelsen således:

- Jeg lånte filmen på biblioteket, da jeg kunne huske, at den var rigtig god, da jeg var lille. Og så lagde jeg mærke til, at det var bare for fedt. Sangen bliver sådan lidt psykedelisk til sidst, og Bennys Badekar er faktisk - jeg kunne forestille mig, at hvis man tog LSD, så ville det være ligesom at se Anders And, og så blev det til Bennys Badekar.

Anders And, Bennys Badekar og Superheroes? Sammenhængen er ikke til at tage fejl af. Ep’en er på gaden d. 28. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA