x

Nu også billetter til enkeltkoncerter på RECession-festival

Nu også billetter til enkeltkoncerter på RECession-festival

I morgen starter festivalen RECession for elektronisk musik og alternativ rock på en række århusianske spillesteder. Efter stor efterspørgsel har arrangørerne nu besluttet, at man også kan købe billetter til de enkelte spillesteders repertoire de respektive tre aftener 1.-3. maj, som supplement til de eksisterende endags- og partoutbilletter.

Man kan altså købe billetter til torsdag, fredag og lørdag på hhv. Train, VoxHall, Turbinehallen, Musikcaféen og Play på Billetnet og Ebillet. Se mere på www.recession.dk.

Desværre er festivalen også blevet ramt af nogle aflysninger, nemlig An Pierlé, Krummelur og Boytronic. Sidstnævnte erstattes af Depeche Mode-kopibandet Depressed Mode for at bevare Boytronics 80’er-stemning.

Hovednavnene på festivalen er bl.a. The Fall (billedet), Asian Dub Foundation, Coldcut og Llorca, og festivalen gæstes desuden af navne som Spokane, Calla, V/Vm, Nikolaj Nørlund, My Beloved, Mofus og mange flere. Det fulde program kan ses på RECessions hjemmeside. GAFFA.dk er i stort omfang til stede på RECession og anmelder en del af koncerterne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA