x

Travis snart færdige med nyt album

Travis snart færdige med nyt album

Det skotske band Travis er kommet godt i gang med indspilningen af deres fjerde album. Travis tog et halvt års pause, så trommeslageren Neil Primrose havde mulighed for fuldt at komme sig over swimmingpool- ulykken, der resulterede i en beskadiget ryg.

Frontmanden Fran Healy udtalte forleden til den britiske radiostation Xfm, at det kommende album så godt som er færdigt, og at det kan forventes ude i butikkerne til efteråret.

"Vi har været i gang med at indspille, og vi er tæt på at have et virkeligt cool album færdigt. Alle, der har hørt det, siger, det lyder en del anderledes. Det synes jeg dog ikke, jeg synes stadig, det lyder som os, men på den anden side ved man aldrig helt, hvordan folk hører en.

Angående en mulighed for at opleve Travis live, forklarer Healy, at der så småt sker noget på den front i juni måned.

Healy og guitaristen Andy Dunlop indspillede for nylig sangen "The Beautiful Occupation", der er at finde på et kommende støttealbum til fordel for hjælpeorganisationen War Child. Sangen er også at finde på Travis' officielle hjemmeside her, hvor også hele den yderst interessante trackliste til støttealbummet findes.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA