x

Se vinderne af Macy Gray-koncertbilletter og hendes nye album

Se vinderne af Macy Gray-koncertbilletter og hendes nye album

I forbindelse med Macy Grays nye og netop udsendte tredje album "The Trouble With Beeing Myself" udlodder vi 1x2 billetter til sangerindens koncert i Store Vega i København den 20. maj, samt et antal af det nye album "The Trouble With Being Myself".

Vi spurgte:
Hvad hedder Macy Gray i virkligheden?
Det rigtige svar er: 1: Natalie Hinds

1x2 billetter:

Rikke Rasmussen
8000 Århus C


Album:

Malene Jørgensen
2620 Albertslund

Gitte Pedersen
7100 Vejle

Andreas Røll
5800 Nyborg

Preben Ho
4040 Jyllinge

Se musikvideoen til førstesinglen "When I See You" i Windows Media Player-format.

langsom

medium

hurtig


Besøg også

Macy Gray's oficielle site:
http://www.macygray.com

Aktuelle danske nyheder omkring Macy Gray:
http://www.sonymusic.dk


Læs hele Peter Albrechtsens interview med Macy Gray i GAFFA juni på gaden den 30. maj.

Det er ikke nemt at være Macy Gray. Spradebassen nøjes nemlig ikke med at tale, før hun tænker - hjernen kommer også i anden række, når hun synger og laver musik. Det har voldt hende problemer i forbindelse med hendes nye album, men til gengæld har det hjulpet hende igennem de heftige op- og nedture, der har fulgt hende hele livet.

- Peter, jeg elsker dig!
Nej, Macy Gray er ikke faldet pladask for GAFFAs udsendte. Hendes eksalterede kærlighedserklæring er rettet mod manageren Peter Asher, som højlydt brokker sig over pladeselskabets åbenbart helt tætpakkede interview-skema. Macy og Peter er ankommet fra Los Angeles denne eftermiddag, og på det lille luksushotel i London, der er rammen om dagens interview, er man bestemt ikke vant til den slags temperamentsudbrud, som både Asher og Gray er storleverandører af. De engelske pladeselskabsrepræsentanter virker let rystede og vader småirriterede rundt i foyeren.
Det kan selvfølgelig også virke temmelig frustrerende, at en amerikansk megastjerne kommer til byen og derefter kategorisk nægter at gennemføre alle de talrige interview, der på forhånd er planlagt. De første ti minutter af samtalen med GAFFA er Macy krøbet helt sammen i et hjørne af en sofa og kigger sløvt ud af et vindue til venstre for hende. Øjenkontakt udelukket. I hvert fald lige umiddelbart. Macy er nemlig en rigtig humørbombe, der det ene øjeblik virker fuldstændig utilnærmelig og det næste øjeblik nærmest er ved at skvatte ned af sofaen af grin.
- Du må undskylde, jeg opfører mig sådan, men jeg kan altså ikke finde ud af det dér med at opføre mig ordentligt. Jeg gør, hvad der passer mig. Jeg gør, hvad mit hjerte siger, jeg skal gøre. Jeg følger mine følelser. Problemerne opstår først, når jeg begynder at bruge min hjerne. Så bliver alt det, jeg gør, forfærdelig kedeligt. Helt forfærdelig kedeligt. Min hjerne fungerer simpelthen ikke ordentligt.

Vild personlighed
The Trouble With Being Myself hedder Macy Grays splinternye, tredje album, og den titel er bestemt ikke tilfældig. Hun siger rent ud, at ”jeg har kæmpet mod fordomme og meninger hele mit liv.” Da hun for fire år siden blev multi-millionsælgende popstjerne med debutskiven On How Life Is, brugte hun enhver given lejlighed til at more sig over, at der altid var blevet gjort grin med hendes sandpapirsstemme, da hun gik i skole i hjemstaten Ohio. Siden har hun dog ”glemt alle dem, der drillede mig dengang. De skal ikke være bange - jeg bærer ikke nag.” Hvilket dog ikke forhindrer hende i at vende tilbage til sin barske barndom på det nye album i form af teksten til My Fondest Childhood Memories, som er et af de nye numre, hun er mest stolt af.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA