x

Ingen Sporty i Spice?!

Ingen Sporty i Spice?!

4-3-2-Spice Girls. Angiveligt har Sporty Spice – alias Mel C – lagt tiden med pigegruppen Spice Girls bag sig. Sangerinden, der er mange er blevet betragtet som det største musiske talent i Spice Girls, har udsendt en pressemeddelelse hvor hun gør en ende på sit engagement i bandet: ”Jeg regner ikke med at arbejde mere med Spice Girls...Faktisk har jeg ikke haft det godt med bandet i formodentlig 2 år. Det føles ikke rigtigt mere. Jeg er blevet ældre, og jeg føler at jeg hellere vil gøre tingene på min egen måde, frem for at gå på kompromis”.

Geri Halliwell (Ginger Spice) forlod Spice Girls tilbage i 1998, og hvis Mel C mener hvad hun skriver, lakker det nok mod enden af Spice Girls æraen.

Men så galt går det slet ikke ifølge Spice Girls talsmanden Alan Edwards, som insisterer på at gruppen stadig holder sammen: ”Alle vil så gerne sige at det er slut – men det er det ikke. Hvad hun (Mel C) sagde var, at gruppen ikke har nogle planer i øjeblikket. Dét er så blevet tolket som det endelige brud – men det er det ikke. Som alle ved har medlemmerne i Spice girls gang i deres solo-projekter, men Spice Girls eksisterer stadig. - It ain't over until it's over, and it ain't over”.

For de af os, der sidder med et lille håb om, at vi ikke skal høre nyt fra Spice Girls i fremtiden - vi tror fuldt og fast på Mel C selv – men lad os nu se...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA