x

Nyt musiksite fra DR

Nyt musiksite fra DR

DR åbner i dag et nyt musiksite, hvor det vil være muligt at læse om samtidige musikbegivenheder, mens musikken eksempelvis er i rotation på netradioen:

- Vi adskiller os fra andre musikportaler, herunder jeres, idet vi forsøger at lave en samlet musikportal, hvor alle genrer med tiden bliver repræsenteret. Og ved en integration, der i praksis betyder, at du eksempelvis kan læse om, at Manfred Mann er i Danmark, læse om hans album og andre relaterede nyheder, samtidig med, at hans musik er i rotation på netradioen. Vi vil forsøge at integrere alle dele af, hvad en musikportal kan give, fortæller Jan Laursen fra Danmarks Radio og fortsætter:

- Vi vil ikke konkurrere med andre portaler, som eksempelvis jeres, men være med til at udvide området. Vi laver for eksempel ikke så mange anmeldelser som jer. Vores site vil være et servicesite, hvor man, ud over førnævnte features, eksempelvis kan læse om, hvad der sker lige nu på musikscenen, se koncertkalendere og læse om, hvad vi kan anbefale af cd’er.

Hvis du vil tjekke sitet ud, så klik ind på www.dr.dk/musik.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA