x

Hemmelig Howe Gelb-koncert i Århus med danske gæster

Hemmelig Howe Gelb-koncert i Århus med danske gæster

GAFFA.dk har tidligere berettet om den amerikanske singer-songwriter og Giant Sand-frontfigur Howe Gelbs samarbejder med Marie Frank og Under Byen - samarbejder, der opstod ud fra Gelbs ophold i Århus sidste år, og som resulterede i adskillige fælles koncerter på intime Århus-steder og de danske navnes medvirken på Gelbs nyligt udsendte album "The Listener", der delvis er indspillet i Århus.

Vi har også nævnt, at Marie Frank og flere andre danske musikere medvirker på Howe Gelbs Europaturné i denne måned. Nu er der føjet endnu en koncert til, og det er naturligvis i byen, hvor det hele startede - nemlig på Musikcaféen i Århus på fredag, d. 9. maj.

Koncerten er lidt hemmelig, da den f.eks. ikke figurerer på Gelbs officielle hjemmeside og heller ikke er annonceret særlig bredt, men den er der altså, og det skulle være sikkert, at Marie Frank dukker op sammen med flere andre danske musikere, måske også nogle af Under Byen-medlemmerne.

Der er forsalg til koncerten hos arrangøren Scavenger Records i Århus, tlf. 86 12 27 73.

Under Byen og Marie Frank kan i øvrigt begge opleves på Spot 09-festivalen i og omkring Musikhuset Århus 29.-31. maj, ligesom Under Byen medvirker i multimedieforestillingen PortPolis på Århus havn 15. og 16. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA