x

Opdateringer fra R.E.M.-lejren

Opdateringer fra R.E.M.-lejren

R.E.M.’s officielle hjemmeside modtog forleden et brev fra sanger Michael Stipe, hvori han skriver, at bandet for tiden er i fuld gang med at forberede sig på deres kommende turné, opsamlingsalbum og et regulært studiealbum, der forventes ude næste år.

Stipe skriver, at bandet er i gang med at arbejde på scenografien til turnéen, indpakningen til opsamlingsalbummet, der forventes ude i september måned, mixingen af de nye sange, der beskrives som vildere og højere og videomateriale til opsamlingsalbummet, hvilket kan tyde på en dvd med bandets musikvideoer. Stipe skriver endvidere, at bandet har øvet på imponerende 70 sange til turnéen, og at han som altid står for designet af T-shirts.

Stipe, Peter Buck og Mike Mills bliver på turneen flankeret af multiinstrumentalisterne Scott McCaughey og Ken Stringfellow, samt af trommeslageren Bill Rieflin, der afløser Joey Waronker. Rieflin har spillet med Nine Inch Nails og Ministry.

Stipe omtaler også en ny sang med titlen “Animal (The Whoa Song)” som værende massiv og skriver, at han for nylig var til forrygende koncerter med så forskellige navne som electroclash-fænomenet Fischersponner og vennen Vic Chesnutt. I det lange brev skriver han endvidere, at en af hans favorit-hjemmesider for tiden er www.shynola.com; samme Shynola, der stod for musikvideoen til Junior Seniors ”Move Your Feet”.

R.E.M. er hovednavnet på årets Midtfyns Festival, hvor de spiller den 3. juli. På bandets officielle hjemmeside remhq.com kan man se, at festivalen også gæstes af ”Big Fat Snake and Sabier” (sic!).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA