x

Suede arbejder på nyt aggressivt album

Suede arbejder på nyt aggressivt album

Billede: www.martindamkristensen.dk

I et indlæg på debatsiden på Suedes officielle hjemmeside skriver sanger Brett Anderson, at bandet allerede er gået i gang med at indspille sange til deres sjette studiealbum, der bliver opfølgeren til ”A New Morning” fra sidste år.

Anderson skriver: “Det meste af det nye materiale er mere aggressivt og mindre sangbaseret end “A New Morning”. Vi burger en del tid på at arbejde på sange, der ikke lyder som det traditionelle Suede. Der er en slags elektronisk reggae-sang, der hedder ”Attitude”, en sindssyg metallisk robotmarch, som hedder ”Golden Gun” og en punky trash-sang, der hedder ”I Don’t Need A High”.

Om stilskiftet skriver Anderson: ”Jeg havde brug for at skrive noget så sjælefyldt som ”A New Morning” på det tidspunkt, men nu er det ude af mit system, og det er på tide at løslade uhyret.”

Som tidligere afsløret her på siden går Suede også og pønser på at udsende et opsamlingsalbum senere på året. Albummet kommer blandt andet til at indeholde den kommende single ”Love The Way You Love”, der fik sin livedebut i Århus i sidste måned.

Suede kan opleves live på årets Grøn Koncert-turné, der finder sted i følgende byer i juli måned:

Esbjerg den 11.
Odense den 12.
Århus den 13.
Blokhus den 17.
Børkop den 18.
Næstved den 19.
København den 20.

Billetter til Grøn Koncert kan købes via www.e-billetter.dk eller på telefonnummer 70 26 32 67.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA