x

Ministry til Danmark - til første indendørskoncert

Ministry til Danmark - til første indendørskoncert

De amerikanske industrial-veteraner besøger Store Vega i København 8. juli til, hvad der bliver deres første indendørskoncert i Danmark efter to besøg på Roskilde Festival i 1996 og 1999 - på trods af, at gruppen har eksisteret i over 20 år.

Ministry udsendte i februar deres tiende studiealbum "Animositisomina", der har fået fine anmeldelser, også i GAFFA. Gruppen blev dannet i 1981 og har gennem årene gennemgået en del udskiftninger, men har altid haft den karismatiske Al Jourgensen (tv.) som sanger og guitarist. I dag er eneste andet medlem bassisten og programmøren Paul Barker. Ministry var nogle af de første til at blande aggressiv rock med techno og har dermed været foregangsmænd for hele industrial-bølgen med navne som Nine Inch Nails og Marilyn Manson.

Der bliver noget at se frem til, bl.a. fordi visse rygter vil vide, at Al Jourgensen er bindegal. Et rygte, han selv direkte bekræftede, da GAFFA interviewede ham til vores februarnummer, hvor en pæn del af interviewet i øvrigt gik med Al Jourgensens beklagelser over, at hans ene papegøje var fløjet væk. Til gengæld skulle han ifølge eget udsagn nu være stoffri for første gang i 20 år.

Billetsalget til koncerten er netop startet på Billetmaskinen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA