x

Norah Jones i studiet

Norah Jones i studiet

Norah Jones har for nylig været i studiet for at indspille sange til efterfølgeren til sin millionsælgende debut "Come Away With Me" fra sidste år, skriver launch.yahoo.com.

Albummet udkommer dog først i starten af 2004, bl.a. fordi Norah Jones er på USA-turné hele denne sommer. Bandet, der ledsager hende både live og i studiet, er guitaristerne Kevin Breit og Adam Levy, bassisten Lee Alexander, trommeslageren Andy Borger og korsangeren Daru Oda. De fleste af disse var også med på "Come Away With Me", hvor Levy og Alexander også havde skrevet en del af sangene.

"Come Away With Me" udkom sidste forår til fremragende anmeldelser - bl.a. i GAFFA - og fik langsomt tag i publikum i store dele af verden, og den har ikke sluppet taget endnu. Albummet fik otte Grammyer ved årets uddeling i februar og har solgt over seks millioner på verdensplan, heraf over 50.000 i Danmark, hvilket har udløst en platinplade. Albummet ligger stadig på den officielle amerikanske Billboard top 200-hitliste og den danske top 40-liste, i denne uge hhv. nr. 6 og 9, og begge steder har det fejret etårs jubilæum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA