x

Sidste navne til Grøn Koncert offentliggjort

Sidste navne til Grøn Koncert offentliggjort

På et pressemøde på Lille Vega i København i går blev det fulde program til Nordens største koncertturné offentliggjort. TV-2, Carpark North og Malk de Koijn var de sidste, der blev føjet til, efter at Suede, Junior Senior, Mew og Lars H.U.G. tidligere er blevet annonceret. Efter et par taler fra henholdsvis Muskelsvindfondens og Tuborgs repræsentanter tog Jacob Haugaard over på klassisk Haugaardsk manér og underholdt mellem et par smagsprøver fra TV-2, Lars H.U.G. og Carpark North.

Haugaard er konferencier på den store scene, mens de lidt mere ungdommelige Simon og Jan fra Banjos Likørstue (de tre er samlet på billedet) er konferenciers på Grøn Spot. De to herrer fra Banjos Likørstue også var til stede og nåede at give et par eksempler på deres humor. Den minder ikke så meget om Haugaards.

De etablerede navne som Suede, TV-2, Lars H.U.G. og Junior Senior (måske knapt så etablerede, men skidt med det), udgør underholdningen på hovedscenen, mens up-comingnavnene Carpark North, Mew og Malk De Koijn tager sig af Grøn Spot Scenen. Grøn Koncert-folkene er godt tilfredse med programmet, og det kunne godt se ud som om, de har grund til det.

Billetterne koster 70 kr. i forsalg, mens billetter på dagen koster 100 kr. Billetter kan købes via Føtex, Bilka, A-Z eller www.e-billetter.dk.


Grøn Koncert besøger følgende steder:

Esbjerg den 11. juli
Odense den 12. juli
Århus den 13. juli
Blokhus den 17. juli
Børkop den 18. juli
Næstved den 19. juli
København den 20. juli


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA