x

Tricky vil aldrig mere arbejde med Red Hot Chili Peppers

Tricky vil aldrig mere arbejde med Red Hot Chili Peppers

Tricky, manden, der i midthalvfemserne i starten af sin karriere var et af de mest markante navne i, hvad der hurtigt blev kaldt triphop-bølgen, har netop udsendt sit sjette sololalbum "Vulnerable" (syvende, hvis man medregner sideprojektet Nearly God). Her har han ikke specielt mange gæstemusikere med. Det var til gengæld tilfældet på hans forrige album, "Blowback" fra 2001, hvor bl.a. alle medlemmer af Red Hot Chili Peppers undtagen trommeslager Chad Smith medvirkede, og det var ikke nogen succes, siger Tricky nu til launch.com.

"En af grundene til, at "Blowback" blev noget rod, var, at Red Hot Chili Peppers først havde forsøgt at komme til at arbejde med mig i omkring syv år, og da det endelig lykkedes at få et samarbejde, havde deres manager attituden: "Hvem er denne fyr ved navn Tricky? Vi sælger 23 millioner album eller noget i den stil. Ham fyren er ikke på Soundscan" (musikbranche-hitliste, red).

Ifølge Tricky tog det lang tid for ham at få tilladelse til at udsende indspilningerne med Red Hot Chili Peppers, fordi de var travlt optaget af arbejdet med deres album "By The Way". Han siger: "Min holdning er, at jeg ikke gider arbejde med jer igen. Jeg lytter ikke engang til jeres musik, så glem det. Popstjerner, de er som små piger."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA