x

Nyt Metallica-album allerede på gaden torsdag

Nyt Metallica-album allerede på gaden torsdag

Vi nævnte det allerede i sidste uge på GAFFA.dk i en sidebemærkning, men lad os lige slå det fast én gang til: Udgivelsen af det nye Metallica-album "St. Anger" (billedet er coveret) er pga. stor efterspørgsel (og sikkert også lidt piratkopier) rykket frem fra mandag d. 9. til torsdag d. 5. juni. Problemet med, at det er helligdag i Danmark på mandag (2. pinsedag), er dog uændret, da butikkerne også holder lukket Grundlovsdag. Til gengæld har en række pladeforretninger åbent længe d. 4., hvor de om aftenen sælger albummet. Bl.a. Sex Beat Records i København, der langer vreden over disken kl. 22-midnat.

Der skulle altså være god mulighed for at glæde ens far med det nye album (Grundlovsdag er jo også fars dag), og ligeledes kan man fejre Danmarks nationaldag i selskab med en af rigets musikalske stoltheder, altså trommeslager Lars Ulrich.

GAFFA.dk var til stede ved sidste onsdags presse-storskærmsvisning af den live-dvd, der følger med albummet, og hvor bandet spiller samtlige sange live i øvelokalet. Dvd’en viste et album med særdeles tunge og aggressive, men samtidig komplekse sange med masser af temposkift. Selv om det har været nævnt tidligere, her og mange andre steder, kan vi også lige minde om, at albummet har 11 sange, der som vanligt for Metallica er halvlange - spilletiden er 75 minutter. Tracklisten kommer også lige igen:

"Frantic"
"St. Anger"
"Some Kind Of Monster"
"Dirty Window"
"Invisible Kid"
"My World"
"Shoot Me Again"
"Sweet Amber"
"Unnamed Feeling"
"Purify"
"All Within My Hands"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA