x

Nyt Iron Maiden-album til september

Nyt Iron Maiden-album til september

Da de Roskilde Festival-aktuelle Iron Maiden gav koncert i weekenden, som del af ”Give Me Ed … Til I’m Dead”-turnéen, benyttede sanger Bruce Dickinson lejligheden til at løfte sløret for bandets 13. studiealbum. Albummet har fået titlen ”Dance Of Death” og udsendes engang i september måned.

Albummet er produceret af Kevin Shirley, der blandt andet co-producerede bandets seneste studiealbum ”Brave New World” fra 2000. Indspilningerne forgik i Sarm Studios i London i slutningen af sidste år.

“I Led Zeppelins tradition for at spille stramt, men løst, er dette et band, der bevæger sig, skubber beatet, trækker det tilbage, og det er rigtig rock. Ingen ProTools-computere til at manipulere; det, du hører, er, hvad de spiller. Jeg siger det bare, som det er, og Maiden er det sidste og det bedste af de naturligt bevægende rockbands,” udtaler Kevin Shirley.

Dickinson forklarer følgende om albummet: “Indspilningen af dette album er næsten ligesom at være tilbage til dengang, “Number Of The Beast” (bandets klassiske metal-album fra 1982, red.) blev indspillet; den fart og den energi, der var i skriveriet og indspilningen, var fantastisk. Jeg tror, alle, der hører dette album, vil blive ført i forskellige retninger, fra den episke lyd i en sang som “Paschendale” til de mere heavy sange som “Rainmaker” og “Montsegur”. Dette album vil åbne mange øjne og ører for Iron Maidens verden.”

Tracklisten ser således ud:
”Wildest Dreams”
”Rainmaker”
”No More Lies”
”Montsegur”
”Dance Of Death”
”Gates Of Tomorrow”
”New Frontier”
”Paschendale”
”Face In The Sand”
”Age Of Innocence”
”Journeyman”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA