x

Love Shop på 6-dages-turné rundt i København

Love Shop på 6-dages-turné rundt i København

Billede: Morten Larsen

Fra mandag 15. september til lørdag 20. september drager anmelderdarlingene Love Shop på en noget usædvanlig turné rundt i København. Trioen, der for nylig gav koncert i et udsolgt Store Vega, spiller nemlig seks forskellige steder af forskellig størrelse under overskriften "Copenhagen Screaming!"

Turnéen går fra det intime Stengade 30 på Nørrebro og det noget lysere Rust i nærheden, over Loppen på Christiania, Lille Vega på Vesterbro og Park på Østerbro til finalen i Pumpehuset i det indre København. Repertoiret vil også variere fra aften til aften. Turnéen bliver efter planen dokumenteret til en officiel dvd.

Love Shop har tidligere besunget København i sange som "Drømmenes København", "Fuck Min Højdeskræk" og "Copenhagen Dreaming". I førstnævnte synger vokalist Jens Unmack i øvrigt "septemberpiger varer ikke ved", hvilket kvindelige hardcore-fans nok bør skrive sig bag øret, hvis de forsøger at komme i nærkontakt med bandet.

Love Shop har længe haft et trofast livepublikum. I 2002 fik de P3-prisen for Bedste Live Band, og premieren på deres forårsturné i Aalborg 9. maj fik fremragende anmeldelser, bl.a. på GAFFA.dk, hvilket du kan se til højre.

Billetsalget starter tirsdag d. 10. juni på Billetnet.

Love Shop gæster flg. steder:
15.9. Stengade 30, Kbh N
16.9. Rust, Kbh N
17.9. Loppen, Christiania
18.9. Lille Vega, Kbh V
19.9. Park, Kbh Ø
20.9. Pumpehuset, Kbh K

Inden da kan man dog opleve bandet i provinsen flg. steder:
14.6 Rod i Rocken, Skælskør
04.7 Midtfyns Festivalen
05.7 Vig Festival
02.8 Morbærhavens sommerfest, Albertslund
09.8 Skanderborg Festival

Love Shop tager desuden på turné i resten af landet i perioden 16.10-15.11.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA