x

Phil Spector udtaler sig om Lana Clarksons død

Phil Spector udtaler sig om Lana Clarksons død

I Phil Spectors første interview, siden han blev arresteret som mistænkt for mordet på skuespilleren Lana Clarkson i sit hjem i Californien i februar måned, udtaler den legendariske producer, at der var tale om et selvmord.

I interviewet med Esquire fortæller Spector følgende om episoden: "Hun kyssede pistolen, jeg ved ikke hvorfor. Jeg har aldrig kendt hende, jeg har end ikke set hende før den aften. Jeg har ingen idé om, hvem hun er, og hvad hendes dagsorden var. Hun var højlydt og fuld, selv før vi forlod spillestedet House Of Blues. Hun tog en flaske tequila med sig. Jeg var ikke fuld, jeg var overhovedet ikke fuld. Der er ingen sag, hun dræbte sig selv. Det har karakter af en fælde. De har ikke nogen sag. Hvis de havde en sag, sad jeg allerede i fængslet."

"Vi færdiggør vores undersøgelse og venter på, at beviserne bliver færdiganalyserede. Vi skynder os ikke, det er vigtigt for mig, at han får en fair retssag", udtaler Los Angeles County Sherif-detektiv Daniel Rosenberg i interviewet.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA