x

Kiss-sanger og bassist arbejder på første soloalbum i 25 år

Kiss-sanger og bassist arbejder på første soloalbum i 25 år

Kiss' langtungede sanger og bassist Gene Simmons er på vej til at udgive sit første soloalbum i 25 år. Det endnu ubetitlede album bliver en af de første udgivelser på Simmons' eget selskab Simmons Records.

En af sangene, "Waiting For The Morning Light", er skrevet sammen med Bob Dylan: "Bob kom over til mig med de fleste akkorder, som jeg så skrev en tekst og en melodi rundt om," fortæller Simmons.

Simmons forklarer også, at han har planer om at lave en sang rundt om et ubrugt Frank Zappa-guitarriff. Om sangen "Black Tongue" forklarer Simmons: "Planen er at få Franks børn Dweezil og Ahmet til at spille på den, og tage Franks stemme og kreere en helt ny sang. Den er meget mørk, lidt ligesom King Crimson."

Af andre sangtitler kan "Dog", "Waiting For The Morning Light", "Looking Out The Window" og "Asshole" nævnes. Gæstestjerner som Axl Rose, John Mellencamp og Trey Anastasio forventes også at medvirke på albummet.

Simmons' sidste og første soloudspil blev udsendt i 1978, på den samme dag, hvor de tre øvrige Kiss-medlemmer Paul Stanley, Ace Frehley og Peter Criss også udgav deres solodebuter.

Simmons er også på vej til at udgive sin anden bog, med titlen "Sex, Money, Kiss". Bogen er opfølgeren til "Kiss And Make-Up" hvori Simmons blandt andet hævder at have dyrket den horisontale lagendans med over 2000 kvinder. Bøgerne udsendes på Simmons' eget forlag, der har tre yderligere bøger om Simmons på vej: "Groupies: Sex, Drugs, And Rock'n'roll", "Gene Simmons Mysteries", og "How To Raise A Rock Star" skrevet af kæresten Shannon Tweed.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA