x

Detaljer om The Raveonettes' debutalbum

Detaljer om The Raveonettes' debutalbum

Sune Wagner og Sharin Foos The Raveonettes udsender den 12. august deres regulære debutalbum, der har fået titlen ”Chain Gang Of Love”. Albummet beskriver Foo som værende 13 sange “all killer no filler” i Bb-dur.

Om den i Raveonettes sammenhæng nye toneart forklarer Foo følgende til mtv.com: “Når man skriver sange i Bb-mol har det med at være en mere mørk og indadvendt lyd. Når man skriver i Bb-dur er sangene mere lyse og har en mere melodisk og poppy. Bb-dur er den glade tone.”

Albummet er indspillet i Danmark og i New York, mixet i London og produceret af Sune Wagner med supervision af Richard Gottehrer, der blandt andet tidligere har produceret Blondie.

Bandet har netop optaget musikvideoen til førstesinglen ”The Great Sound Of Love” i London. Videoen er instrueret af Sophie Muller, der tidligere har lavet musikvideoer for navne som Radiohead, Coldplay og P.J. Harvey. I videoen forsøger Foo og Wagner at tage livet af hinanden. ”Det er meget befriende at gøre i videoen, fordi vi lever sammen 24 timer i døgnet, og nogle gange bliver vi rigtig sure på hinanden. Jeg har aldrig rigtigt ønsket at dræbe ham, men måske har jeg det anderledes om to år”, forklarer Foo.

Ligesom sidste år spiller The Raveonettes på årets Roskilde Festival, koncerten finde sted i Roskilde Arena om fredagen fra klokken 20.30.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA