x

Forbedrede lydforhold ved Grøn Koncerts Spot-scene

Forbedrede lydforhold ved Grøn Koncerts Spot-scene

Næste fredag løber årets første Grøn Koncert af stabelen i Esbjerg, og i den anledning vil man kunne opleve forbedrede lydforhold ved den lille Grøn Spot-scene, der blev indført sidste år til upcoming bands.

- Der var et ønske om højere lyd sidste år, så derfor er der blevet indført højttalertårne ude på pladsen, fortæller Jacob Haugaard, der for 14. gang er konferiencer på turnéen, dog på den store scene. Haugaard forventer også, at der bliver run foran den lille scene, idet årets tre navne her, Mew (billedet), Carpark North og Malk de Koijn, for tiden oplever stor succes - ikke mindst de to førstnævnte. Men nu kan man altså også høre noget et godt stykke ude på pladsen.

- I Grøn Koncerts unge år i firserne var vi jo også med til at konsolidere navne som Thomas Helmig, der dengang var upcoming, fortsætter Haugaard.

- Vi har jo været i gang med planlægningen lige siden afslutningen på sidste års turné, og nogle af Grøn Spot-navnene er i mellemtiden blevet endnu mere populære, end vi regnede med, da vi hyrede dem, supplerer Dan Brock, næstformand hos arrangøren Muskelsvindfonden.

Banjos Likørstue er konferencierer på Grøn Spot, og de plejer at være leveringsdygtige i humor, der enten får folk til at brække sig af grin - eller bare at brække sig.

På den store scene kan man opleve Junior Senior (der sidste år var med på Grøn Spot-scenen), Lars H.U.G., Suede og TV-2 - i nævnte rækkefølge. Selv om Suede må siges at være det absolutte hovednavn, er det altså ikke dem, der får æren af at afslutte koncerterne - for som Jacob Haugaard siger: - Vi har erfaring for, at TV-2 er gode til at holde på folk, hvor der tit er en opbrudsstemning under det sidste band.

Som sædvanlig går alt overskud til Muskelsvindfonden, der håber på et overskud på 2-3 mill. kr. og mellem 200.000 og 250.000 besøgende til de syv koncerter, der finder sted følgende steder:

11. juli: Esbjerg, Skibhøj
12. juli: Odense, Dyrskuepladsen
13. juli: Århus, Vestereng
17. juli: Blokhus, Hune
18. juli: Børkop, Trekanten
19. juli: Næstved, Holsted Nord
20. juli: København, Valbyparken

GAFFA.dk anmelder naturligvis de optrædende på Grøn Koncert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA