Nyhed

A Kid Herafter In The Grinding Light spiller til Danish Metal Awards

Udover deres optræden denne aften kan de glæde sig over, at deres grindcore-debut nu også får udgivelse i flere andre europæiske lande

Vi kan hermed informere om, at det danske grindcore-band A Kid Hereafter In The Grinding Light optræder ved årets Danish Metal Awards, der afholdes i Amager Bio lørdag d. 15. november.

A Kid Hereafter, som er et dansk indierockband, har ved siden af dannet projektet A Kid Hereafter In The Grinding Light, der meget passende er dykket ned i genren grind-core. Et års tid efter den danske udgivelse af deres selvbetitlede grindcore-debut udkommer dette album nu i England, Benelux, Finland, Frankrig, Østrig, Tyskland, Norge, Sverige og Schweiz i februar 2009.

Bandet A Kid Hereafter har som indierockband udsendt de to plader ”Rich Freedom Flavour” og senest ”Yo!”. Her på GAFFA var vi grundlæggende glade for begge udspil. Den førstnævnte gav vi fem stjerner og andmelderen kaldte det ”et imponerende formfuldendt virvar af en debut”.

For "A Kid Hereafter In The Grinding Light" gav vi fire stjerner, og selvom anmelderen ikke nødvendigvis var stor fan af genren, så mente han alligevel, at der var noget ”sælsomt fascinerende” over de 30 grindcore-tracks fordelt på knap 32 minutter.

Udover grind-versionen af A Kid Herafter kan vi nævne, at følgende bands spiller live til Danish Metal Awards:

Dawn Of Demise
Svartsot
The Arcane Order

I ugerne op til arrangementet vil A Kid Hereafters frontmand Frederik Thaae i øvrigt deltage i en del presseaktivitet, blandt andet et interview i ”Boogie” på DR og i ”Go’ Aften Danmark” på TV2.

Danish Metal Awards foregår i Amager Bio d. 15. november.

Køb billetter her på GAFFAbillet.dk


A Kid Hereafter In The Grinding Light på MySpace

ANNONCE