x

Vinderne af nyt Black Rebel Motorcycle Club-album fundet

Vinderne af nyt Black Rebel Motorcycle Club-album fundet

Black Rebel Motorcycle Club er nu klar med albumopfølgeren til den selvbetitlede debut der fik en andenplads i GAFFAs kåring over sidste års udenlandske albums. I forbindelse med udsendelsen af det nye album ”Take Them On, On Your Own”, der er i handlen fra den 25. august, har vi fået fat i en stak eksemplarer vi nu udlodder.

Vi spurgte:
I hvilken klassisk film møder man den originale Black Rebel Motorcycle Club?
Det rigtige svar er: The Wild One

De heldige vindere er:

Per Mølgaard Jørgensen
2770 Kastrup

Thomas Jensen
4400 Kalundborg

Kristian Lehmann Pedersen
2200 København N

Lars K Sørensen
2400 København NV

Jesper Odgaad
9320 Hjallerup

Mads Olsen
2800 Lyngby

Mikkel Nilsson
2500 Valby

Inge Buhelt
9430 Vadum

Kirsten Jørgensen
2930 Klampenborg

Jannie Rasmussen
6640 Lunderskov


Interview

På den fine grænse mellem prætentiøst sludder og dybere indsigt, og med rebel-arketypen James Dean et eller andet sted i baggrunden, forklarer Robert Turner om B.R.M.C.s nye plade “Take Them On, On Your Own”.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Amsterdam er en af guitarist og bassist i B.R.M.C. Robert Turners favoritbyer. Når man går rundt i denne gamle by, med alle dens kanaler, små stræder og indånder den dér særlige, søde duft - som af en eller anden grund er så kendetegnende for Amsterdam - kan man kun blive grebet af stemningen. Man kan som fremmed gå i anonymitet, og byen oser af afslappethed og tilbagelænethed. Nøjagtig som medlemmerne af B.R.M.C..

De tre medlemmer i gruppen har ry for at være et af de sværeste bands at interviewe, fordi de - når de svarer nogenlunde forståeligt - faktisk ikke rigtig siger noget. Og det rygte ser umiddelbart ud til at holde stik allerede første gang, jeg ser Robert Turner stene ind i rummet. Klædt i sort, med stort pjusket hår og de obligatoriske solbriller på, ligner han Lou Reed, hvis denne var yngre og kom fra Californien - og han ligner ikke én, som har lyst til at snakke.

Men efter at vi satte os ned og begyndte at tale - uden solbriller - så var rygterne om Turners stenethed, om ikke stærkt overdrevne, så dog lidt ude af proportioner. Ordene virker svære for Turner at få fat i, og de er lidt uklare og længe om at komme, men når de gør, er de overraskende ambitiøse og filosofiske:

Titlen på pladen Take Them On, On Your Own?
- Vi ville ikke stille flere spørgsmål. På den første plade handlede det hele om spørgsmål og at søge. Denne gang er den søgen ikke ovre, men nu er det mere: ”fuck det, tiden løb fra os.” Vi havde brug for at definere nogle kanter. Titlen var oprindelig titlen på en sang, som bestod af en mur af guitar, hvor en stemme sagde Take Them On, On Your Own. Og den idé og følelse var ligesom den tilgang, vi havde til dette album.

Læs resten af Rasmus Kjær Kristiansens Rebeller med en sag interview i denne måneds GAFFA.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA